A- A A+

Slider

header4.jpg

Voorwaarden winacties Daling Melk- & Installatietechniek

We houden ervan om mensen die belangstelling tonen in ons bedrijf blij te maken met een cadeau. Op onze facebookpagina komen daarom soms winactie voorbij. Hieronder staan de regels die voor onze winacties gelden, om alles goed en eerlijk te laten verlopen.

Looptijd
De looptijd van de winactie staat vermeld in het betreffende facebookbericht. Reacties geplaatst na de einddatum worden niet meer meegenomen. Meedoen kan op de laatste dag tot en met 23.59 uur. Vanaf 00.00 uur is het de volgende dag en dan geldt een reactie niet meer als deelname.

Voorwaarden
De voorwaarden om iets te winnen staan vermeld het bericht van de winactie. U doet mee aan een winactie door een reactie achter te laten waarin u vermeldt dat u in aanmerking wilt komen voor de prijs. Soms wijkt de manier van aanmelding af of zijn andere voorwaarden van toepassing; lees dus altijd goed de instructies in het facebookbericht. Deelnemers kunnen per persoon 1 keer meedoen met een winactie, om iedereen een eerlijke kans te geven. In verband met ons werkgebied kan meedoen in principe alleen met een woon- of vestigingsadres in de provincies Groningen, Friesland of Drenthe, tenzij anders vermeld. Na loting of keuze van de winnaar krijgt diegene hiervan bericht. Als u hebt gewonnen, reageert u op dit bericht binnen de gestelde termijn, anders wordt er een andere winnaar gekozen. De winnaar wordt ook bekend gemaakt op Facebook. Over de uitslag is geen correspondentie mogelijk.

Disclaimer Facebook
Onze winacties zijn op geen enkele manier verbonden met Facebook en is op geen enkele wijze gesponsord, ondersteund of georganiseerd door Facebook. De informatie die u verstrekt door mee te doen aan de actie verstrekt u dan ook niet aan Facebook maar aan Daling Melk- & Installatietechniek.